Statie meteo compacta, ce culege si transmite date despre parametrii aerului, dotata cu senzori de inalta calitate (senzor ultrasonic pentru viteza si directia vantului, pluviometru, senzor umiditate frunze, senzor pentru temperatura si umiditatea aerului si senzor radiatie globala (pt evapotranspiratie). Sistemul are la baza inregistratorul (datalogger) model TNS30, alimentat cu acumulator (4.5Ah) si panou solar 0.6 W pt.  alimentare senzori, sistem GPRS pt transmitere date pe platforma de internet si comnunicatii a Pessl Instruments de unde se pot descarca, interpreta si analiza din orice loc cu acces la internet. Accesul la datele statiei meteo se va face de pe platforma www.fieldclimate.com, de unde se pot si configura alerte sms pentru diferiti parametri masurati de statia meteo. Sistemul este extrem de robust si fiabil gratie memoriei interne non-volatile ce pastreaza datele stocate de pana la 1 an. Datele se regasesc si pe fieldclimate.com si pot fi descarcate pentru a putea compara modificarile climei de la an la an.

Se pot activa diferite modele de imbolnaviri pentru culturile de interes astfel incat utilizatorul sa poata fi avertizat de iminenta aparitiei unei boli in cultura. Interpretarea datelor se face de catre utilizator in urma informatiilor primite de la statia meteo. Prin logarea la contul de utilizator aveti acces la informatii despre posibilitatea instalarii unei infectii in cultura dumneavoastra si care este termenul la care aceasta infectie ajunge la risc maxim de aparitie.  De asemeni se poate activa prognoza meteo locala pe 7 zile cu ajutorul careia se vor putea lua cele mai bune decizii referitoare la perioada cea mai buna in care se poate actiona pentru aplicarea diferitelor tratamente chimice. Statia meteo poate fi accesorizata optional si cu camera foto CropVIEW pentru vizualizarea si fotografierea culturii in diferite stadii sau capcane electronice pentru insecte.

Utilizatorul va asigura cartela SIM de date si abonament la un operator de telefonie mobila care are cea mai buna acoperire la locul amplasarii statiei meteo.  

Statia meteo IMT300-USW este echipata cu urmatorii senzori: Temperatura aer,  Precipitatii, Umiditate pe frunza, Umiditate relativa, Punct de roua (calculat), Radiatie solara, Viteza si directie vantSpune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Statie meteo IMT300-USW

  • 24.514,00RON

  • Fără TVA: 20.600,00RON

Opţiuni disponibile